Andre fag

HTX Karrakter beregner, passer den?

11. juni 2010 af simo3595 (Slettet) - Niveau: B-niveau

http://www.htx-info.dk/karakter/karakter.asp?eId=2200

Ja passer den? den siger at c fag vægter 1, b fag vægter 0,75, og a fag vægter 1?????

Kan de passe, er det ikke c=1, b=1,5 og a=2


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. juni 2010 af allan_sim

#0.

Jo, men hvis der er flere karakterer i faget, deles de om vægten. Så hvis et B-niveau har både skriftlig og mundtlig karakter, tildeles de hver vægt 0,75, så de samlet har vægt 1,5.


Svar #2
11. juni 2010 af simo3595 (Slettet)

jep, men selvom jeg kun skriver 1 karrakter siger den stadig 0,75


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. juni 2010 af allan_sim

#2.

Det skal den også, hvis der er mulighed for to karakterer i faget.


Skriv et svar til: HTX Karrakter beregner, passer den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.