Fysik

Bølgeformlen.

12. juni 2010 af vPandamus (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. Jeg har en opgave som lyder således: Forklar bølgeformlen i ord.

Hvordan gør man det ? Jeg er fuldstændig blank for idéer

Må helst gerne svares idag (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2010 af mathon

     v = λ/T                                          udbredelseshastigheden er lig med bølgelængden divideret med svingningstiden

     v = λ / T = λ ·(1/T) = λ · f             udbredelseshastigheden er lig med bølgelængde gange frekvens


Skriv et svar til: Bølgeformlen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.