Afsætning

skal finde den bedste aftætnings metode

12. juni 2010 af tbach (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey er ved at lave en opgave hvor jeg skal finde den bedste  måde at afsætte svine kød på i polen fra et landbrug i polen til den højeste mulige pris  men synnes ikke der står det helt store på netet nogle der kan hjælpe :)


Brugbart svar (3)

Svar #1
13. juni 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Helt ærligt, du skal lære at stave korrekt først:

"hey er ved at lave en opgave hvor jeg skal finde den bedste måde at afsætte svine kød på i polen fra et landbrug i polen til den højeste mulige pris men synnes ikke der står det helt store på netet. nogle der kan hjælpe :)"

Otte fejl på kun to linier, det er altså for meget. Hvis du er så ringe til almindeligt dansk, så virker dit salgsfremstød meget utroværdigt. Der er mange hjemmesider (inklusive denne), der er oprettet med det formål at sælge et eller andet (oftest ligegyldigt eller i bedste fald overflødigt kram), men hvor det kniber med stavning, tegnsætning, formuleringsevne m.m. Alle disse ting skal være på plads, før du kan begynde at sælge dine produkter. Med andre ord man starter på stigens nederste trin.


Svar #2
13. juni 2010 af tbach (Slettet)

tak for den positive  tilbagemelding det er rart at, få noget man kan bruge !!!


Brugbart svar (3)

Svar #3
20. juni 2010 af Sorentk (Slettet)

Har du kigger i kapitlet "international distribution" ? Der findes flere modeller til mulige distributionsmetoder når der kommer til udlandet. De to vigtigste muligheder er dog, om man ønsker at behandle varerne hjemmefra (have produktionen hjemme) og derefter eksporterer til udlandet, eller om man skaber en dattervirksomhed i Poler, hvor man producerer varerne.

Du må endelig skrive hvis du gerne vil have en uddybning, og ikke en menneskelig stavekontrol, der ikke har bedre ting at give sig til i sit ynkelige liv end at nedgøre andre mennesker.


Svar #4
21. juni 2010 af tbach (Slettet)

mange tak :)


Brugbart svar (3)

Svar #5
04. juli 2010 af david villa (Slettet)

Jeg vil måske have anvendt direkte eksport, men du er vist ligeglad med min mening nu, (går ud fra du er færdig med opgaven nu)
 


Svar #6
10. juli 2010 af tbach (Slettet)

nej er glad for at få et godt svar men er færdig med opgave  men tak for svaret :)


Skriv et svar til: skal finde den bedste aftætnings metode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.