Biologi

24-timers examen Biologi - hvad skal man??

13. juni 2010 af torshavn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal op i 24 timers eksamen i overmorgen, i biologi.

Jeg vil bare høre, om der er nogen af dem der allerede har været oppe til 24 timers biologi der har nogle gode råd og forslag til, hvordan man skal disponere sin tid/hvad man overhovedet skal gøre??

Skal man bare referere de eksamens 'tekster' el. bilag man trækker?? og så snakke om dem ift. hele emnet.

eller hvad skal man med dem?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. juni 2010 af Student-A (Slettet)

Hej

her er noget vi har fået fra vores lærer.. ska nemlig også op i bio. b

Gode råd til eksamen: Biologi -b-niv.


• I har nu modtaget eksamensspørgsmål, hvis der på nuværende tidspunkt er noget I er i tvivl om, er det nu I skal spørge

• Alle formuleringer lyder nogenlunde sådan her

• Med udgangspunkt i vedlagte materiale og eget relevant arbejde, skal du forberede en fremlæggelse hvorunder du gør rede for de biologiske forhold der ligger til grund for artiklernes problemstillinger samt analysere og vurdere artiklernes biologiske indhold.

• Med ”eget relevant arbejde” menes der at I så vidt muligt skal inddrage noget vi har arbejdet med i løbet af året, f.eks. arbejdsark, opgaver, ekskursioner og øvelser. Det er selvfølgelig meget forskelligt fra opgave til opgave hvad der er relevant. Øvelser og andet som I har arbejdet med på C-niveau må også gerne inddrages

• Med ”fremlæggelse” menes der at du skal forberede en fremlæggelse om emnet af 10-15 minutters varighed, der har tidligere i bekendtgørelsen stået ”synopsis” men det står der ikke mere, du må selv om hvordan du vil lave fremlæggelsen, en disposition med stikord vil jeg dog stærkt anbefale. Der skal stå så meget at du ikke glemmer noget, men ikke så meget at du fristes til at læse op.

• Vær forberedt på at læren godt kan finde på at stille små spørgsmål undervejs i din fremlæggelse

• I alle opgaver er der nogle figurer og én eller 2 artikler som bilag. Nogle af artiklerne indeholder også relevante figurer som vil være gode at inddrage
• Det er meningen at du skal bruge alle de bilag der er med i opgaven, nogle bilag vil selvfølgelig være mere centrale i din fremlæggelse end andre. Rækkefølgen af bilag i opgaven er ret tilfældig, brug dem i den rækkefølge du vil.
• Du må gerne skille papirerne ad og du må gerne skrive på dem - men ikke overmale dem.
• Du må gerne også inddrage andre figurer eller undersøgelser til din fremlæggelse – og meget gerne relevante øvelser/ekskursioner m.m. Men husk det centrale er at få svaret på den opgave du har fået.

• Du må benytte computer til din fremlæggelse hvis du vil men PAS PÅ ikke at ”gemme dig” bag computeren, vi vil jo gerne have et indtryk af hvad DU ved, og ikke bare om du kan læse noget op fra en skærm.
 

Held og lykke


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2010 af Rillo91 (Slettet)

Hvor lang tid skal ens fremlæggelse vare når man er oppe på b-niveau?


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. juni 2010 af Student-A (Slettet)

10-15 min. det står der også i dette jeg lagde ind.. punkt 3


Skriv et svar til: 24-timers examen Biologi - hvad skal man??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.