Matematik

Differentialregning eksamen hvad?!

13. juni 2010 af Jowtak (Slettet)

sidste spørgsmål for i aften. Jeg forstår slet ikke differentialregning

• Gør rede for hvilke regneregler der kan benyttes til bestemmelse af differentialkvotienten af typerne f(x)= h(x) ± g(x) og f(x) = h(x) / g(x) (skal forstås som en brøk) Du kan eventuel benytte følgende funktioner:
1. f(x)=1/3x^3+4x^2-5x+7
2. f(x)=(x^2+3x)/(2x-4) Forstås som en brøk
 

Hvordan løser jeg det her? og hvad hjælper det? jeg misser fuldstændig forståelsen af det her emne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2010 af utdiscant (Slettet)

 Du kan kigge på nogle af de regneregler der er listet her: http://da.wikipedia.org/wiki/Differentialregning#Regneregler


Skriv et svar til: Differentialregning eksamen hvad?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.