Fysik

hvordan??!

15. juni 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

Hvordan finder jeg den %-vise afvigelse?

Jeg har fx tallene 911 (målt) og 900 (teori)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2010 af Woja (Slettet)

900 / 911 = 0,987.

0,987 * 100 = 98,7

100 - 98,7 = 1,3 % afvigelse


Svar #2
15. juni 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

takker!


Skriv et svar til: hvordan??!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.