Matematik

problemer med indsættelse i formel

24. juni 2010 af Smail K (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej, jeg har et problem med at følgende til at hænge sammen

jeg har en ligning y = A cos 2*pi*f*(x/g-t)

så har jeg at T = 1/f og at gf = v og ved insættelse i den formel oven over skal jeg få

A *cos*2*pi* (x/g - t/T)    jeg kan godt se hvordan jeg får ledet med x/g, men hvordan jeg får t/T frem ved jeg ikke :S

Håber nogen kan hjælpe, tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2010 af mathon

          f·t = (1/T)·t = (t/T)


Skriv et svar til: problemer med indsættelse i formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.