Studiebolig

Erfaringer med kollegiet granbo

02. juli 2010 af smalieux (Slettet)

Hej

Jeg har fået tilbudt en bolig på kollegiet Granbo, men jeg kan ikke finde noget information omkring kollegiet, så ville høre om der er nogen der kender noget til det? Vil også gerne se nogle billeder af boligerne.

Og lige til sidst vil jeg høre om der er nogle kollegier i Løbenhavn I vil fraråde at flytte ind på?

Mvh.

Kristine


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. juli 2010 af DennisDeH (Slettet)

Jeg har ikke hørt så godt om Rigshospitalets kollegium (skulle være meget slidt) men det er det eneste jeg personligt kender til. Derudover skal du passe på kollegierne som ligger for langt væk fra byen af; hvad skal du læse?.

Jeg er selv lige flyttet ind på Tingbjerg Kollegiet, og det har jeg kun været relativt  glad for indtil videre, selvom man godt kunne blive lidt træt af manglende rengøring på fællesarealerne og de lidt slidte gange, men ellers er det meget fint. Beliggenheden er også relativt OK; der er kortere ind til HCØ end fra kollegierne Amager ihvertfald (6,5km på cykel mod 8km fra Amager (Grønjordskollegiet)). Har en ven der bor på Grønjordskollegiet, og han er godt tilfreds med det også, bortset fra - igen - den manglende rengøring på fællesarealer.

Jeg har kun hørt godt om Regensen og Egmont Kollegiet til gengæld!

Prøv at send "klotte" en mail, eller håb på at hun ser din tråd. Hun har stor ekspertise på området, og hjalp også mig i sin tid! :).


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. august 2010 af evahelene86 (Slettet)

Fik på et tidspunkt selv tilbudt en bolig på granbo. Det er noget møg!!! Meget slidt og skummelt, dårlig beliggenhed og ingen fællesarealer overhovedet... Det vil jeg i hvert fald ikke anbefale,,.


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. februar 2013 af JGGH (Slettet)

Er klar over at tråden her er gammel. Skriver på trods da den ligger højt når kollegiet søges på google. Jeg skriver dels for at advare kommende studerende om at vælge dette kollegie, dels fordi jeg håber det kan hjælpe til at presse kommunen med at forbedre stedet.

Jeg flyttede ind i februar 2012, så har nu boet her et år. I den tid har det været flere indbrud i lejligheder, jeg har kendskab til tre. Vores kælderrum er næsten i bruelige da de konstant bliver brudt op, hos mig selv to gange også selv om det næsten var tomt. Kollegiet er fornyeligt blevet børne og unge center og selv om mange af de anbragte unge opfører sig ordentlig. Er der bare store problemer med larm og chikane fra mange af de anbragte unge. Og der er ingen hjælp og hente på de tidspunkter der er rigtig brug for det, aften og nattetimerne. Politiet har ikke mulighed for at hjælpe, Københavns Ejendomme(dem som ejer bygningen) kan ikke kontaktes på de tidspunkter det samme gælder for Børne- og Ungdomsforvaltningen( som har ansvaret for de unge). Der har været problemer med væggelus og kakkerlakker flere gange. Jep i DK, utroligt!

Som skreven ovenfor stedet stadig slidt og uden fælles arealer. 

Jeg opfordre til ikke at ansøge dette kollegie for når først du er inde tager det lang tid at komme ind et andet sted.

Personligt sagde jeg kun ja til det her kollegie fordi jeg ellers ville få karantæne som gjorde det umuligt for mig at få anvist et sted fra KKIK inden studie start og havde ikke set stedet inden da jeg kommer fra Jylland og havde to dage til at sige ja.

Jacob Hansen


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. februar 2013 af JGGH (Slettet)

Glemte lige afføringen i vores vaskekælder. Nå ja, tøjet bliver også stjålet. Og det er ofte umuligt at få plads til at få vasket dit tøj. 


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. februar 2013 af JGGH (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. juli 2013 af atanas3angelov (Slettet)

Tak skal du har. Det var meget hjælpsom og desværre, at du komte at vide det alene. Tak igen.


Skriv et svar til: Erfaringer med kollegiet granbo

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.