Matematik

2.5 procent af 4.000.000.000.000

27. juli 2010 af SofieNygaard2

Heej der .

hvordan finder jeg ud af hvad 2.5 procent giver af 4.000.000.000.000

altså hvis jeg nu havde 4 billioner i banken og jeg fik 2.5 procent i rente hva ville de 2,5 procent så udgøre ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juli 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 Enkelt, du finder bare 1% af de 4 billioner=40.000.000.000 !!!! Og derefter ganger du det med 2,5%= result.


Svar #2
27. juli 2010 af SofieNygaard2

takker :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. juli 2010 af JKaram (Slettet)

Altså bliver dit resultat 100.000.000.000

Karam


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. juli 2010 af Economist (Slettet)

#1s metode er altid let, den benytter jeg mig også af, når jeg regner i hovedet. Rent matematisk vil det dog måske vise større overblik at benytte sig af de matematiske begreber og forklare, at en vækstrate på 2,5% skrives 0,025 som decimaltal, og denne benyttes da som vægtende faktor i hovedstolen: 4.000.000.000.000.

Regnestykke:

4.000.000.000.0000*0,025=100.000.000.000 som også skrives 1*1011 eller alternativt 10*1010.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. august 2010 af keel (Slettet)

Enig på ovenstående, en simpel hovedregl er at anvende + og -

vil gerne have jeres synspunkter?


Skriv et svar til: 2.5 procent af 4.000.000.000.000

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.