Matematik

omregning hjælp

14. august 2010 af rnadal (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan regner jeg kg/mom til g/cm3  ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2010 af Blueoil (Slettet)

1 g/cm3 = 1 kg/m3 * (1000 g/kg) / (1000000 cm3/m3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2010 af mette48 (Slettet)

1000g=1kg

1000000cm3=1m3

1 kg/m3=1000 g/1000000 cm3 = 1/1000 g/cm3

m kg/3 = m/1000 g/cm3  du dividerer med 1000


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2013 af sara2208 (Slettet)

Okay jeg har en mursten, med tre huller. Jeg har beregnet rumfanget af det ene hul Til 48,85 cm. Hvordan får jeg det til kg


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2013 af mette48 (Slettet)

1m3= (100 cm)3= 1000000 cm3

1 cm3 har massen 1 g

1 m3 har massen 1000000g=1000kg = 1 T

rumfang angives i cm3

1 cm3 har massen m g

48,85cm3 har massen m*48,85 g


Skriv et svar til: omregning hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.