Matematik

Førstekoordinat til y = -2/19x + 10

16. august 2010 af Børgeandersen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har brug for hjælp til at finde førstekoordinatet til denne ligning y = -2/19x + 10


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du mere præcist med det spørgsmål?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2010 af NejTilSvampe

 er det skæringen med førsteaksen du mener?

så sætter du y = 0 og løser ligningen.


Svar #3
17. august 2010 af Børgeandersen (Slettet)

Beregn førstekoordinaten til skæringpunktet for de to rette linjer givet ved ligningerne.
Hedder opgaven.
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. august 2010 af mathon

      ligningerne
      men du har kun opgivet én ligning
      nemlig
                  y = -2/19x + 10


Svar #5
17. august 2010 af Børgeandersen (Slettet)

y = 0x + 2
er den anden..
Sorry, havde jeg helt glemt


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Sæt y = 2 ind i den første ligning og find x.


Skriv et svar til: Førstekoordinat til y = -2/19x + 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.