Matematik

vektorer - hjælp

22. august 2010 af trinerasmussen1991 (Slettet)



I et koordinatsystem er givet vektoren a = ( - 3 )        . For ethvert tal t er vektoren b bestemt ved

b = a + t ä ( det skal være a hat)

a) Bestem for t = 2 arealet af det parallelogram, der udspændes af a og b ?


                                                                               2


Svar #1
22. august 2010 af trinerasmussen1991 (Slettet)

      
*   a = ( -3  )       
               2


Skriv et svar til: vektorer - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.