Fysik

J til KWh?

26. august 2010 af cassiep (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej hvordan omregner jeg J om til KWh?

Mit spørgsmål lyder: Vi ser på en pære på 60W. Pæren lyser i 4 timer.

omregn til KWh, det jeg har gjort er:

60W*j/s*14400s=864000 J altså 8.6*10^5 J hvordan får jeg det til KWh?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2010 af mathon

                             E = (0,060 kW)·(4 h) = 0,24 kWh

                             E = (60 J/s)·(4·(3600 s)) = 864000 J


Svar #2
26. august 2010 af cassiep (Slettet)

åh jamen jeg forstår ikke den sætning


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. august 2010 af mathon

direkte omregning
                                      1 kWh = 3,6·106 J

                                       0,24 kWh = (0,24 kWh)·(3,6·106 J/kWh) = 864000 J


Svar #4
26. august 2010 af cassiep (Slettet)

okay tak tror jeg ka se det nu ! :)


Skriv et svar til: J til KWh?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.