Matematik

Procenter

28. august 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej, jeg har brug for hjælp til dette :

10% af eleverne i 8. klase har brune øjne. 2 har brune øjne. hvor mange elever er der i klassen ialt

jeg håber jeg får både en udregning og forklaring.

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2010 af Blueoil (Slettet)

10 % = 2

20 % = 4

30 % = 6

.......

100 % = 20

2 / 10 % = 2 / 0.1 = 20


Svar #2
28. august 2010 af BrainChild (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Procenter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.