Matematik

Lineær vækst

28. august 2010 af Tyrael (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har et spørgsmål, der lyder:

Sammenhængen mellem temperaturen t, målt i oC, og temperaturen F, målt i grader fahrenheit er givet ved

F = 1,8*t+32

b): Bestem et udtryk for trykket som funktion af temperaturen målt i grader fahrenheit.

Jeg forstår ikke helt formuleringen, så jeg håber, at der nogen, der kan hjælpe mig. ^^

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2010 af HiEv (Slettet)

#0 du må have en funktion f(t) for trykket i målt i grader oC ... udtryk t ved F og indsæt
 


Svar #2
29. august 2010 af Tyrael (Slettet)

Jeg har t-værdierne:

5,0 - 10,1 - 29,9 - 40,0 - 70,2 - 90,1

Jeg har vha. lineær regression bestemt forskriften for g til at være:

f (t) = 0,83 x + 226,75

Sammenhængen mellem temperaturen t, målt i oC, og temperaturen F, målt i grader fahrenheit er givet ved

F = 1,8t+32

b): Bestem et udtryk for trykket som funktion af temperaturen målt i grader fahrenheit.

Jeg håber, at det hjalp lidt - sådan, at I kan hjælpe mig. :)


Skriv et svar til: Lineær vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.