Matematik

Forklaring på brøker?

29. august 2010 af Tila123 (Slettet)

Jeg har lidt svært ved brøkregning ..

5 ottende dele minus en halv, hvad gør man så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2010 af mathon

    (5/8) - (1/2)                                                 1 = (1/1) = (8/8)      →     (1/2) = (4/8)

    (5/8) - (4/8) = (1/8)


Svar #2
29. august 2010 af Tila123 (Slettet)

Hvad med 1/2 minus 1/4?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2010 af mathon

   (1/2) - (1/4)

   (2/4) - (1/4)


Svar #4
29. august 2010 af Tila123 (Slettet)

Hvad er så svaret?


Svar #5
29. august 2010 af Tila123 (Slettet)

Jeg fatter det altså ikk', hvad er det du gør? Trækker du fra, fra nævneren eller tælleren? Eller hvad gør du?


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. august 2010 af mathon

nævneren nævner HVAD vi snakker om

tælleren tæller ANTALLET, vi snakker om


Skriv et svar til: Forklaring på brøker?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.