Matematik

DET HASTER, HJÆLP MIG.

29. august 2010 af Wrap (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude.. Har vedhæftet et billede af grafen. Nogen som er gode til det her, som kunne hjælpe mig, og lige se efter om jeg har gjort det rigtig.

4. Betragt grafen for funktionen f

Gennemfør en fuldstændig funktionsanalyse af funktionen f (omtrentlig aflæsning af diverse punkter er godt nok)

Analysen skal indeholde:

1) Dm
2) Nulpunkter
3) Fortegnsvariation
4) Ekstremer (maksimum og minimum – husk at angive om de er globale eller lokale – husk endepunkterne)
5) Monotoniforhold
6) Vm

Jeg har fundet frem til dette,, kan nogen fortælle mig det sidste jeg mangler og rette hvis jeg har gjort noget forkert, har lidt tralvt. På forhånd tak

1) Dm ? ]-1;7]
2) nulpunkt=2
3) ?
4) Maksimum (0;2) , Minimum (6;-6.5) det er lokalt maksimum
5) ?
6) Vm=]-16;0]
 

Vedhæftet fil: Billede.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2010 af Duffy

3+4+5 er forkerte


Svar #2
30. august 2010 af Wrap (Slettet)

hvad er forkert ved 4?

hvordan finder jeg de rigtige svar?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2010 af Duffy

Skriv sådan her:

Funktionen har maksimum i (x,y) = (0;2) ,

Funktionen har lokalt minimum i (x,y) = (6;-6.5)

Der er intet minimum.


Skriv et svar til: DET HASTER, HJÆLP MIG.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.