Matematik

kg til kroner

31. august 2010 af line112 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heeeeeij.

Jeg forstår ikke helt den opgave.

Der står følgende.

0,5 kg af en vare koster 18 kr.

Hvor meget koster 800 gram                kr.?

På forhånd tak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2010 af leoemil (Slettet)

Hvis 0,5 kg = 500 g koster 18 kr, hvor meget koster 1 kg = 1000 g = 2*500 g, så?

Kan du svare på det, så kan du også svare på det andet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2010 af Abauuz

1 kg koster 2*18 = 36 kr

Så 1kg koster 36 kr.

opgave: 2

Du skal først finde ud af hvor meget 100 gram koster( Divider 5 med de 18 kr = 3,6) Så 100 gr koster 3,6 kr. Gange 3,6 med 8 - da du skal finde ud af hvad 800 gram koster = 28,8 kr

800 gr = 28,8 kr.. håber det hjalp.


Skriv et svar til: kg til kroner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.