Matematik

Integralregning

04. september 2010 af andreas_baldur (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan integrerer jeg (16*(1/x^2))dx?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug den generelle formel

∫ xn dx = (1/(n+1))·xn+1 (+k) 

hvor her n = -2 . 


Svar #2
04. september 2010 af andreas_baldur (Slettet)

okay ja selvfølgelig.. tak ! ;)


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. september 2010 af mathon

(-1/x) ' = 1/x2

hvoraf
              ∫(1/x2)dx = -(1/x) + k1

              16·∫(1/x2)dx = -(16/x) + k


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.