Matematik

Differentiation af brøk

29. marts 2005 af tjavsmadsen (Slettet)
Hvordan differentiere jeg følgende brøk:

f(x) = 1+ 1/x-1 x>1

Hvad er det nu brøkreglen siger.?

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2005 af Duffy

"Hvad er det nu brøkreglen siger.?"

AAAAAARRRRGGGHHHH ! ! !


Den må da stå i din bog!


- men ellers er

f'(x) = -1/x^2 , hvis du ellers mener den funktion du skriver

Hvis du mener

f(x) = 1 + 1/(x-1)

er

f'(x) = -1/(x-1)^2



Duffy


Skriv et svar til: Differentiation af brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.