Matematik

bestem stamfunktion med y = 5 som tangent

09. september 2010 af bolani (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis jeg har en funktion f (forskriften er kendt)

hvordan kan jeg så bestemme stamfunktionen til f, hvis graf har linjen med ligningen y = 5 som tangent?

hvad er fremgangsmåden?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er hældningen for linien y = 5 ? Find det eller de punkter x0, hvor stamfunktionens tangent har samme hældning, og bestem konstanten i stamfunktionen F, så F(x0) = 5 .


Svar #2
09. september 2010 af bolani (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: bestem stamfunktion med y = 5 som tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.