Matematik

Potenser :o

09. september 2010 af Rafl (: (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner man følgende?:

4^8*2^14


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2010 af lindholm42 (Slettet)

 (4^8)*(2^14)

(65.536)*(16 384)

1.073.741.824


Svar #2
09. september 2010 af Rafl (: (Slettet)

jamen jeg skal skrive dem i potensform :s


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

48 · 214 = (22)8 · 214 = 22·8 · 214 = 216 · 214 = 216+14 = 230 = (210)3 = 10243 = se #1


Skriv et svar til: Potenser :o

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.