Matematik

vektor

11. september 2010 af qrineflip (Slettet) - Niveau: A-niveau

på en figur ses a=2kvadratdod af 3 over 2 og vektor b og vektor c.
bestem vektor b og vektor c idet der oplyses:

længden af vektor b=6 og længden af vektor c= 2 og længden af vektor a + c= kvadratroden af 20.

vinklen mellem vektor a og vektor b er 105 grader.

er der nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2010 af mette48 (Slettet)

Det ville være rart at se figuren


Svar #2
11. september 2010 af qrineflip (Slettet)

kan jo ikke rigtig få den ind, kan prøve og tegne den (har ikke selv mål i selve koordinatsyatemet)


Svar #3
11. september 2010 af qrineflip (Slettet)

den første (nederste) er c med uret-->  a og så b

Vedhæftet fil:Unavngivet1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2010 af mette48 (Slettet)

Kender du koordinaterne til a,b og c ?

Jeg tror det er en god ide at skrive hele den oprindelige opgavetekst her


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2010 af natasia91 (Slettet)

du kan også tegne figuren i fx paint og vedhæfte den som fil :)
Det ville gøre det meget nemmere for os, der prøver at hjælpe


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.