Matematik

Trigonometri

12. september 2010 af CMPVG (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Allesammen.

Sidder lige og laver matematik aflevering og er gået lidt i stå. Håber i kan hjælpe.

Spørgsmålet lyder:   I en retvinklet trekant ABC med  C = 90 grader er  a = 3  og  b = 7Find c.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Brug Phytagoras sætning, se efter den i din bog.


Svar #2
12. september 2010 af CMPVG (Slettet)

Kan det så passe den skal lyde sådan her:

32 + 72 = c2

9 + 49 = c2

Kvardratroden af 58 er 58 så c = 58 eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2010 af anna0207 (Slettet)

 Så vidt jeg ved er kvadratroden af 58= 7,62. 

Så jeg vil sige at c=7,62


Svar #4
12. september 2010 af CMPVG (Slettet)

Okay, mange tak ;)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.