Matematik

vektorer

12. september 2010 af miss2144 (Slettet) - Niveau: A-niveau

i et koordinatsystem er to vektorer a og b bestemt ved   a= ( 2, 3)    og b = (-1, 2)

a) bestem tallet s, således at a+ sb og v = (1, -1) er ortogonale

b) bestem arealet af parallelogrammet udspændt af a og a_b

c) bestem koordinatsættet til projektion af a på b

i a ern har jeg fået frem til  ( 2-s  * 3+2s )* ( 1-1) = 0

                                              ( 2-s) _(3+2 s ) = 0

men jeg kan ik rigtig komme videre ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af peter lind

Prøv at skriv det ordentligt op.


Svar #2
12. september 2010 af miss2144 (Slettet)

ja men det er skrevet ordenlig op? altså der er pil oven på s og b ... og der ´som er ( ,)   så skal tallende stå under hinanden ligesom vektorer


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.