IT
Afslut formel i Excel
Jeg vil gerne kunne skrive "=A1 (administrator)" i mit Excel-dokument. Hvordan afslutter jeg "=A1" og fortsætter feltet med 'manuel' tekst?
Svar #1
12. september 2010 af Lakana (Slettet)
Jeg har nu fundet ud af, at man kan skrive: =A1 & " (administrator)"
Men jeg vil også gøre det under Serienavn i et diagram, men jeg kan ikke få følgende til at fungere: ='Ark1'!$B$1 & " (administrator)"
Svar #2
12. september 2010 af Lakana (Slettet)
Jeg har forsøgt at søge på google (http://www.google.dk/search?hl=da&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ada%3Aofficial&q=concatenate+chart+title+excel&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=), men uden at kunne finde en løsning :((
Skriv et svar til: Afslut formel i Excel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
