Biologi

kJ

13. september 2010 af savin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor langt kan man gå på en liter øl, når en liter øl den indeholder 155kJ/flaske?? På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. september 2010 af mathon

   Gang 4 km/time kræver 1018,8 kJ/h

   155 kJ rækker til (155 kJ) / (1018,8 kJ/h) ≈ 0,15 h

   dvs (0,15 h)·(4 km/h) = 0,6 km = 600 m

                      

  


Svar #2
13. september 2010 af savin (Slettet)

Hvor fik du 1018,8 kJ/h fra??


Svar #4
13. september 2010 af savin (Slettet)

Der står 1020?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2010 af mathon

jeg brugte

                   283 W = 0,283 kW = 0,283 kJ/s = 0,283·3600 kJ/H = 1018,8 kJ/h

som de i tabellen har rundet op til 1020 kJ/h


Skriv et svar til: kJ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.