Historie

Undersøg Kinas engagement i Asien

14. september 2010 af MaikenLP (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har AT - uge og skal koble fagende Historie og naturgeografi i forhold til emnat: "Kina et I eller U land ?"

I forhold til emnet vil jeg gerne høre om der er nogle som han hjælpe mig med at svare på følgende spørgsmål :  

Er der nogle som ved hvilken sammenhæng der er mellem Kina og Asien i løbet af historien?
Hvilken import og eksport der er eller var mellem landene ?

Et link til en hjemme side eller en bog ville være rart for er rimelig på bar bund..

Det jeg ved er at den østasiatiske velutakrise påvirkede Kinas økonomiske stilling i varden i perioden 1997 - 1998 men mere konkret ved jeg ikke.. Viden omkring dette ville også være glædeligt 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2010 af Pettson

Jeg har søgt litteratur v.hj.a. bibliotek.dk:
fritekst=histori? og emne=kina og sprog=dansk og materialetype=fagbøger.
[Materialetype og Sprog kommer frem, når du klikker på Præciser din søgning yderligere]
Resultatet er pt. et søgesæt på 210 poster, og allerede den første post ser relevant ud:

Ansigt til ansigt med kineserne : religion, historie, samfund
Fage Madsen, Jens-Peter
Emne: historie ; kultur ; politik ; økonomi ; 1900-1999 ; 2000-2009 ; Kina
Om Kinas kultur i fortid og nutid, samt landets politiske og økonomiske historie fra 1911 til i dag
1. udgave. Pantheon, eksp. DBK, 2010
212 sider, illustreret (nogle i farver)
Form: undervisningsmaterialer
Målgruppe: for gymnasiale uddannelser ; for stx ; for hf ; for hhx ; for htx ; for historieundervisning ; for samfundsfagsundervisning
Opstilling i folkebiblioteker: 98.28
Hertil findes supplerende materiale på forlagets hjemmeside
Med litteraturhenvisninger, filmografi og links
ISBN-13: 978-87-90108-60-1

Prøv selv at kigge de næste poster i søgesættet igennem også.

Europa World Plus er online versionen af Europa World Year Book, som indeholder oplysninger om lande og internationale organisationer. På biblioteket kan du få hjælp til at få adgang til en af de to - engelsksprogede - kilder, der bl.a. indeholder nye eksporttal.

God arbejdslyst!


Svar #2
20. september 2010 af MaikenLP (Slettet)

Tak for oplysningerne de har været en meget stor hjælp..


Skriv et svar til: Undersøg Kinas engagement i Asien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.