Matematik

Fra m/s til km/s?

15. september 2010 af David94 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

er der en der kan hjælpe mig med at omregne:

2,575 m/s til km/t ? 

ville virkelig være en stor hjælp :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2010 af mette48 (Slettet)

2,575 m/s =2,575*60 m/min =

2,575*60*60 m/t =2,575*60*60/1000 km/t

=3,6*2,575 km/t


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 2,575ms * 60 =

154.5 m/min * 60

9270 m/t / 1000

9,270 km/t


Svar #3
15. september 2010 af David94 (Slettet)

 tak for hjælpen ;)


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. september 2010 af mathon

alment
                           1 m/s = (1 m) / (1 s) = (3600 m) / (3600 s) = (3,6 km) / (1 h) = 3,6 km/h

                            1 = 3,6 (km/h / m/s)              

2,575 m/s = (2,575 m/s) ·1 = (2,575 m/s) · 3,6 (km/h / m/s) = (2,575·3,6) ·(m/s)·(km/h / m/s) = 9,27 km/h


Skriv et svar til: Fra m/s til km/s?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.