Matematik

Bestem forskrift for g(x)..

03. april 2005 af JonasHoumaa (Slettet)
Funktionen f er givet ved f(x)=x^2
Om en anden funktiong vides, at g(x) er omvendt proportional med f(x), og at g(2)=1
Bestem forskriften for g.

Takker (Matematik er sjov)

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2005 af bobbie (Slettet)

har et bud:

f(x) = k / g(x)
x^2 = k / g(x)
x sættes til 2
4 = k / 1
K = 4

x^2 = 4 / g(x)
g(x) = x^2 / 4

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2005 af Duffy

NEJ NEJ NEJ!!!

x^2 = 4 / g(x)
g(x) = x^2 / 4



x^2 = 4 / g(x)

-> g(x) = 4/x^2



Duffy

Skriv et svar til: Bestem forskrift for g(x)..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.