Matematik

Matematik Opgave

20. september 2010 af Spøgelset (Slettet)

Heej folkens

Jeg kan ikke finde ud af at lave denne matematik opgave, håber der er nogle, som vil fortælle hvordan man gør.

På en konto står 16449,15 kr. Rentefoden er 4%, og beløbet har stået urørt på kontoen i 7 terminer. Hvor meget bkec der oprindelig indsat?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2010 af peter lind

A = A0(1+r)n, hvor A er indestående efter n terminer, A0 er startbeløbet og r er rentefoden


Svar #2
20. september 2010 af Spøgelset (Slettet)

Skal det så hedde:
A = 16449,15 (1+0,04) opløftet i 7

Og så kommer facitet derfra? Dvs. A = 21645,95 ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2010 af peter lind

Jeg har ikke regnet efter men ellers ja.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2010 af kieslich (Slettet)

  16449,15 = K0 *(1+0,04)7       hvor K0 er det beløb som oprindeligt blev indsat


Skriv et svar til: Matematik Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.