Matematik

log(x)+log(x-3)=1

20. september 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hjælp mig og forklar.. På forhånd tak... Har virkelig brug for hjælp..


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2010 af JKaram (Slettet)

Opløft i 10. på begge sider af lighedstegnet.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2010 af peter lind

Du har lige fået hjælp til en næsten identisk opgave. Hvis du ikke har forstået metoden, må du redegøre for hvad der går galt.


Svar #3
20. september 2010 af sar94 (Slettet)

 så begge logs går ud med hinanden og tilbage er der (x-3)=1 

håber på jeres hjælp virkelig!!


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2010 af peter lind

Log går bestemt ikke ud mod hinanden. Se din foregående opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2010 af JKaram (Slettet)

Peter har ganske ret. Log går ikke ud med log. Jeg undskylder at jeg ikke har set din gamle opgave. Du kan ikke bare få os til at løse alle dine opgaver - derimod skal du altså forstå princippet, så du kan løse den type opgaver senere.

Karam


Svar #6
20. september 2010 af sar94 (Slettet)

 undskyld!! men hvilken anden opgave snakker I om?? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#6

Der henvises til denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=891286

hvor du fik hjælp til en opgave af helt samme karakter.


Skriv et svar til: log(x)+log(x-3)=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.