Engelsk
eng rettelse?
03. april 2005 af
migmig (Slettet)
jeg har en engelsk oversættelse og jeg ville blive glad hvis nogen gad at rette den.
dansk:
Dr. Malows hemmelighed
Dr. Marlow synes at være en excentrisk havefanatiker. Han er i sin have hver eneste dag, og på regnvejrsdage arbejder han i sine to drivhuse.
Haven er fuld af roser og liljer, og desuden dyrker han kartofler, tomater og gulerødder. Han hader skadedyr, og han har derfor altid meget gift i huset. Og der er aldrig lus på roserne, og bladene er altid grønne.
Græsplænerne er hans stolthed. De er så fine at hverken børn eller voksne må gå på dem. Men hvorfor forsøger han at holde folk væk fra sin have? Frygter han, at børnene vil lukke hans gæs ud af burene? Eller at de vil fange hans guldfisk og stjæle hans tomater? Nej. Der må være en anden forklaring. Dr. Marlow har været gift 3 gange. Men hvor er hans koner? De var alle rige kvinder. Skjuler dr. Marlow noget i drivhusene eller under buskene?
engelsk:
Dr. Marlow’s secret
Dr. Marlow seems to be an eccentric garden fanatic. He is in his garden every day, and on rainy day he works in his two greenhouses.
The garden is full of roses and lilies, and besides that he grows potatoes, tomatoes and carrots. He hates vermin and therefore he always has a lot of poison in the house. And there are never lice on the roses, and the leaves are always green.
The lawns are his pride. They are so fine that neither the children nor the adults are allowed to walk on them. But why is he trying to keep people away from his garden? Does he fear that the children will let his geese out of the cages? Or that they will catch his goldfish and steel his tomatoes? No. There’s got to be another explanation. Dr. Marlow has been married 3 times. But where are his wives? They were all rich women. Is Dr. Marlow hiding something in the greenhouses or under the bushes?
dansk:
Dr. Malows hemmelighed
Dr. Marlow synes at være en excentrisk havefanatiker. Han er i sin have hver eneste dag, og på regnvejrsdage arbejder han i sine to drivhuse.
Haven er fuld af roser og liljer, og desuden dyrker han kartofler, tomater og gulerødder. Han hader skadedyr, og han har derfor altid meget gift i huset. Og der er aldrig lus på roserne, og bladene er altid grønne.
Græsplænerne er hans stolthed. De er så fine at hverken børn eller voksne må gå på dem. Men hvorfor forsøger han at holde folk væk fra sin have? Frygter han, at børnene vil lukke hans gæs ud af burene? Eller at de vil fange hans guldfisk og stjæle hans tomater? Nej. Der må være en anden forklaring. Dr. Marlow har været gift 3 gange. Men hvor er hans koner? De var alle rige kvinder. Skjuler dr. Marlow noget i drivhusene eller under buskene?
engelsk:
Dr. Marlow’s secret
Dr. Marlow seems to be an eccentric garden fanatic. He is in his garden every day, and on rainy day he works in his two greenhouses.
The garden is full of roses and lilies, and besides that he grows potatoes, tomatoes and carrots. He hates vermin and therefore he always has a lot of poison in the house. And there are never lice on the roses, and the leaves are always green.
The lawns are his pride. They are so fine that neither the children nor the adults are allowed to walk on them. But why is he trying to keep people away from his garden? Does he fear that the children will let his geese out of the cages? Or that they will catch his goldfish and steel his tomatoes? No. There’s got to be another explanation. Dr. Marlow has been married 3 times. But where are his wives? They were all rich women. Is Dr. Marlow hiding something in the greenhouses or under the bushes?
Svar #1
03. april 2005 af Fingersen (Slettet)
Dr. Marlow seems to be an eccentric garden fanatic.
He is in his garden every day, and on rainy day(s) he works in his two greenhouses.
The garden is full of roses and lilies, and /besides that/ he (also grows potatoes, tomatoes and carrots.
He hates vermin and /therefore/(that is why) he always has a lot of poison in the house.
And there are never lice on the roses, and the leaves are always green.
The lawns are his pride. They are so fine that neither /the/ children nor /the/ adults are allowed to walk on them.
But why is he trying to keep people away from his garden?
Does he fear that the children will let his geese out of the(ir) cages?
Or that they will catch his goldfish and steel his tomatoes? No.
/There’s/(There has) got to be another explanation.
Dr. Marlow has been married 3 times.
But where are his wives?
They were all rich women.
Is Dr. Marlow hiding something in the greenhouses or under the bushes?
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
He is in his garden every day, and on rainy day(s) he works in his two greenhouses.
The garden is full of roses and lilies, and /besides that/ he (also grows potatoes, tomatoes and carrots.
He hates vermin and /therefore/(that is why) he always has a lot of poison in the house.
And there are never lice on the roses, and the leaves are always green.
The lawns are his pride. They are so fine that neither /the/ children nor /the/ adults are allowed to walk on them.
But why is he trying to keep people away from his garden?
Does he fear that the children will let his geese out of the(ir) cages?
Or that they will catch his goldfish and steel his tomatoes? No.
/There’s/(There has) got to be another explanation.
Dr. Marlow has been married 3 times.
But where are his wives?
They were all rich women.
Is Dr. Marlow hiding something in the greenhouses or under the bushes?
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: eng rettelse?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
