Fysik

hjælp med en lille opgave :)

21. september 2010 af nini66 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvad indeholder de, syre, base eller neutralt stof? altså havd er de ??
 

HCL ,

H20,

NaOH

, H2SO4,

CA(OH2)

 NaCL ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2010 af 215 (Slettet)

 HCL  = syre

H2O = vand , Neutralt
NaOH = Base
H2SO4 = syre
Ca(OH2) = base
Nacl = er et salt ?


Svar #2
21. september 2010 af nini66 (Slettet)

takker :) men er du sikker ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Det er rigtigt, men prøv selv at kigge lidt på det næste gang. Du ved, hvad en syre og en base er, så derfra burde du kunne se, hvad der er hvad her.


Svar #4
21. september 2010 af nini66 (Slettet)

tak :) har bare enormt svært ved det, men vil jeg gøre


Skriv et svar til: hjælp med en lille opgave :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.