Matematik

Koordinatsæt for punkter på graf

23. september 2010 af Tef159 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Bestem koordinatsættet til hvert af de punkter på grafen for funktionen

f(x)=x3-x+1, 

hvori tangenten er parallel med linjen y=2x+5. 

Hvordan gør jeg det? (Jeg ved, at svaret skal give (-1,1) og (1,1)

- på forhånd tak. :)


Svar #1
23. september 2010 af Tef159 (Slettet)

Hov. Niveau B, istedet. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2010 af kieslich (Slettet)

tangenten skal være parallel med linien y = 2x + 5  så vi leder efter x hvor f '(x) = 2 (differentialet er lig tangentens hældning)


Skriv et svar til: Koordinatsæt for punkter på graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.