Matematik

Isoler a: 0=4^2-4*a*2

23. september 2010 af Rebecca001 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan gør man???!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2010 af ramme2 (Slettet)

går ud fra at der menes   0= 42 -4*a*2 

0= 16 -8a

8a= 16         8a flyttes over på den anden side af lighedstegnet.

a= 16/8

a=2


Svar #2
23. september 2010 af Rebecca001 (Slettet)

Ej tusind tak.. nu kan jeg endelig komme videre i min opgave.. :)


Skriv et svar til: Isoler a: 0=4^2-4*a*2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.