Fysik

omregning til joul

28. september 2010 af malenerindom (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg få m/s * g til at give J ?

Er det g omregnet til Kg

og m/s til sek. ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af kieslich (Slettet)

ingen mulighed for omregning. forskellige størrelser. skriv lidt mere: i hvilken forbindelse har du fået det ?


Svar #2
28. september 2010 af malenerindom (Slettet)

jeg har en rapport, hvor jeg skal udregne Ekin(=1/2*m*v^2) m=masse=16,01, v^2=7,868g


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2010 af kieslich (Slettet)

m har enheden kg     v enheden m/s  så v2 har enheden m2/s2    

samlet enhed    kg*m2/s2   = kg*m/s2 *m   = N*m  = J .       N = Newton


Svar #4
28. september 2010 af malenerindom (Slettet)

så hvordan lyder regnestykket? Jeg er ikke helt med :/


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2010 af kieslich (Slettet)

#2

jeg har en rapport, hvor jeg skal udregne Ekin(=1/2*m*v^2) m=masse=16,01, v^2=7,868g

sæt lige de rigtige enheder på m og v2 .


Skriv et svar til: omregning til joul

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.