Matematik

integralregning

30. september 2010 af wahib (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej vil godt integrarer det her udtryk

(2x)^7 dx

t=2x   - t`=2   - dx=dt/2

hvad så nu ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2010 af JW09496 (Slettet)

Sådan her skal det se ud.....

Vedhæftet fil:Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2010 af peter lind

Hvorfor minus tegnet ? Ellers sætter du bare det angivne ind i udtrykket og integrerer. En anden metoder er iøvrigt at brug (a*b)n = an*bn


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2010 af JW09496 (Slettet)

∫(2x)7dx→∫(128x7)dx→∫(16x8)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er forkert at skrive →∫(16x8) . Der skal ikke være integraltegn her. Og brug = i stedet for de underlige pile.

Vi får

∫ (2x)7 dx = ∫ (2x)7 (1/2) d(2x) = (1/2)·(1/8)·(2x)8 + k = 24·x8 + k = 16x8 + k


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.