Matematik

Trekanter

03. oktober 2010 af mig62 (Slettet) - Niveau: C-niveau

C = 90 grader; b =4 cm; C= 6 cm

beregn de ukendte vinkler og sider


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2010 af mathon

                           a = √(c2 - b2) = √(62 - 42) = √(20) = 2√(5)

                           A = cos-1(b/c)

                           B = sin-1(a/c)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2010 af mathon

tastfejl

                           B = sin-1(b/c) = cos-1(a/c)


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.