Matematik

HJÆLP ! REDUCER

04. oktober 2010 af Lillozz (Slettet)

(m•p-m•q)/(q-p)

(1/a-1/b)/(a-b )

(1/2+h -1/2)/h

Er der ikke nogen, der vil hjælpe mig med at reducere? Har brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2010 af Erik Morsing (Slettet)

1) sæt m udenfor en parentes i den øverste, 2) omskriv tælleren så du får brøkerne på fælles streg og 3) det samme


Svar #2
04. oktober 2010 af Lillozz (Slettet)

1)så bliver det -m^2 g facit-listen siger -m

2)1/((a•b)/(a-b) )

jeg kan altså ikke få det til at passe


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

1) (m•p-m•q)/(q-p) = m·(p-q)/(q-p) = -m

2) (1/a-1/b)/(a-b ) = (b/(ab) - a/(ab))/(a-b) = (b-a)/(ab(a-b)) = -1/(ab)


Svar #4
04. oktober 2010 af Lillozz (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: HJÆLP ! REDUCER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.