Engelsk

Flertalsform af følgende ord

05. oktober 2010 af krystal (Slettet) - Niveau: B-niveau

Mystery

Shelf

Clash

tooth

leaf

root

Jeg har fået udleveret en del opgaver , men disse ord kan jeg ikke finde ud af at bøje i flertal ? håber en der kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2010 af MeilieB (Slettet)

tooth = teeth

jeg er ikke sikker men:

Mystery = mysteries?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2010 af Ss58 (Slettet)

Det er rigtigt


Svar #3
05. oktober 2010 af krystal (Slettet)

Tak for det. Det lyder i hvertfald rigtigt i mine øre :)

Hvad med de andre :

Shelf

Clash

Root

leaf ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. oktober 2010 af Ss58 (Slettet)

Shelf - Shelves

Leaf  - Leaves

Alle de ord der ender på -f får ves på i flertal

Og alle de ord der ender på -i får ies på i flertal

Eks. baby   =   babies

Party   =   parties


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2010 af Ss58 (Slettet)

Hjælp det ovenstående dig?


Svar #6
05. oktober 2010 af krystal (Slettet)

Jaaa , det hjalp :) men jeg har satdig e lille problem ;

er der så nogle regler , hvis ordet ender med -t og -h ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. oktober 2010 af Ss58 (Slettet)

Det ved jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. oktober 2010 af backus (Slettet)


Skriv et svar til: Flertalsform af følgende ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.