Fysik

sekunder i -1 ???

05. oktober 2010 af Leneu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad betyder det at sekunder er i -1 ??

i min opgave står der: 

Følgende eksempler drejer sig alle om harmoniske bølger. Alle størrelser skal beregnes i SI-enheder.

v = bølgehastighed

f = frekvens 

T = periode

λ = lambda/ bølgelængde

v = 32m/s, f = 12s-1 beregn λ og T

Så altså! Hvad betyder det for min opgave at der står s-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af mathon

   s-1 = Hz


Svar #2
05. oktober 2010 af Leneu (Slettet)

 Tak tak tak (: Du har lige gjort mit liv så meget nemmere :D


Skriv et svar til: sekunder i -1 ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.