Matematik

Trekant ABC

14. oktober 2010 af TinaJensenxD (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?

I en trekant ABC er: A(vinkel)= 35o, B(vinkel)= 20o |AB|= 4,75

Beregne længden af højden fra C på siden AB?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

afstanden fra A til højdens fodpunkt kaldes x

h=x tan(A)=(4,75-x) tan(B)

find x af den sidste ligning

indsæt den i h og udregn denne


Svar #2
14. oktober 2010 af TinaJensenxD (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: Trekant ABC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.