Fysik

Densitet af saltvand... hjælp

21. oktober 2010 af giraffenh (Slettet)

 Jeg har et grundforløb om densitet af saltvand og skrev derudaf i rapporten indtil jeg gik lidt i stå da jeg ikke rigtig vidste hvad jeg skulle gøre... 

Jeg har lavet en graf af vores målinger med bedste rette ligning og fundet selve vores linieære ligning... 

- Overvej hvad der skal være lang y- og x- aksen så du kan sammenligne formlen :

m=p*V ... altså massen = (massen/volumen) * volumen... 

ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre. Har vedlagt en fil fra en side i min rapport (som self. ikke er færdig endnu)

HÅBER I KAN HJÆLPE ER LOOOOOOOST!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Densiteten ρ (rho, ikke p) vil være hældningskoefficienten i et diagram, hvor de målte masseværdier (m) afbildes som funktion af de målte volumenværdier (V) . Punkterne skulle gerne fordele sig omkring en ret linie (ikke en ret ligning).


Svar #2
21. oktober 2010 af giraffenh (Slettet)

 Så det vil sige man skal gange  hældningskoefficienten med massen ... men (undskyld jeg lyder dum og forvirret) hvordan finder man massen? ... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du har jo selv skrevet formlen i #0

m = ρV

Jeg ved ikke, hvad du har målt. Jeg gik ud fra, at I havde målt sammenhørende værdier af masse og volumen og skulle bestemme densiteten ρ .


Skriv et svar til: Densitet af saltvand... hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.