Matematik

Procent regning

23. oktober 2010 af RoskildeHandelskole (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har fået et opgave som lyder således:

Hvor mange procent af eleverne bruger over 3 timer om ugen på computerspil

0 timer = 65

1-3 timer = 48

8-14 timer = 3

over 14 timer = 5

hvordan regner jeg denne opgave??


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2010 af rexden1

 Du finder ud af hvor mange elever der er i alt dette svare til 100% så tæller du hvor mange elever der bruger OVER 3 timer om dagen.

herefter bruger du følgende: (Antal elever OVER 3 timer) / Antal elever i alt ) * 100


Skriv et svar til: Procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.