Matematik

Forstår ikke opgaven ..

23. oktober 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 En båndoptager er nedsat fra 660 kr. til 495 kr.

Hvor mange procent udgør nedsættelsen af den oprindelige pris ?

Er det ligesom hvis du køber noget tøj, så viser den hvor mange procent man spare på tøjet ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er ligesom på udsalg. Beregn nedsættelsen og find forholdet mellem nedsættelsen og den oprindelige pris.


Svar #2
23. oktober 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

okay , tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2010 af BrainChild (Slettet)

er det ik 33,33%


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nedsættelsen er 660-495 = 165 kr, i forhold til den oprindelige pris er det 165/660 = 25,0%

I forhold til salgsprisen er det 165/495 = 33,33%. Men i sådan et tilfælde beregnes nedsættelsen af det man nedsætter fra, alts fra den oprindelige pris.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2010 af BrainChild (Slettet)

Når nu forstår jeg


Skriv et svar til: Forstår ikke opgaven ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.