Matematik

vektorer

23. oktober 2010 af Magnus22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder med denne opgave som jeg ikke kan finde ud af ..

Bestem c, når 1 er rod i 2x2-­-3x+c=0.

Kunne være super fedt hvis det var en som ville forklare hvordan jeg skal løse opgaven? :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2010 af peter lind

sæt x = 1 i din ligning. Det giver en simpel første grads ligning i c


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. oktober 2010 af Krabasken (Slettet)

Der er også to minusser - ?

2 * 12 - 3 * 1 + c = 0

2 - 3 = -c

c = 1

Det er godt, du har Studieportalen, når I får sådan nogle svære opgaver -

Og hvad har det med vektorer at gøre - ?
 


Svar #3
24. oktober 2010 af Magnus22 (Slettet)

undskyld jeg fik skrevet noget vrøvl :(


ligningen hedder: 2x^2-3x+c=0


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.