Fysik
effekt og kraft
11. april 2005 af
rizza (Slettet)
Lyder det fornuftigt at
1) F(muskel) = 1400N?? når der er en person der hopper fra gulvet?
2) Den potentielle energi 276J (ved en halv meters hop og personen vejede 55kg)
3)maksimale kinetiske energi 85,56J
4) Middeleffelt på 1340J/s (E(kin)+E(pot))/tiden for opspringet
5) P(max) 4355 J/s F(muskel) *v(max)
1) F(muskel) = 1400N?? når der er en person der hopper fra gulvet?
2) Den potentielle energi 276J (ved en halv meters hop og personen vejede 55kg)
3)maksimale kinetiske energi 85,56J
4) Middeleffelt på 1340J/s (E(kin)+E(pot))/tiden for opspringet
5) P(max) 4355 J/s F(muskel) *v(max)
Svar #1
11. april 2005 af JulieJense (Slettet)
1) Kan jeg ikke vurdere - jeg behøver nogle flere oplysninger
2) Ja, det lyder rimeligt, idet:
Epot=mgh=55*9,82*0,5=270,05J
3) Forstår ikke dit spørgsmål. Den kinetiske energi udregnes ud fra en hastighed, så denne skal angives, før jeg kan vurdere noget.
Ekin = ½*m*v^2
4-5) Flere oplysninger er nødvendige.
2) Ja, det lyder rimeligt, idet:
Epot=mgh=55*9,82*0,5=270,05J
3) Forstår ikke dit spørgsmål. Den kinetiske energi udregnes ud fra en hastighed, så denne skal angives, før jeg kan vurdere noget.
Ekin = ½*m*v^2
4-5) Flere oplysninger er nødvendige.
Skriv et svar til: effekt og kraft
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
