Matematik
Rumgeometri, areal
11. april 2005 af
Sabrina (Slettet)
Godaften
Jeg har en 'lille' opgave, som jeg har brug for et lille hint til.
Jeg skal beregne arealet af sidefladen ABCD:
A=(14,-14,160)
B=(14,14,160)
C=(16,16,200)
D=(16,-16,200)
Firkanten forestiller nærmest en rummelig trapez.
Jeg har kun en formel til arealet af et parallellogram og en trekant.
Jeg har udregnet parameterfremstillingen for den plan, hvori ABCD indgår, hvis det kan være brugbart til noget?
Gode råd modtages gerne :)
Jeg har en 'lille' opgave, som jeg har brug for et lille hint til.
Jeg skal beregne arealet af sidefladen ABCD:
A=(14,-14,160)
B=(14,14,160)
C=(16,16,200)
D=(16,-16,200)
Firkanten forestiller nærmest en rummelig trapez.
Jeg har kun en formel til arealet af et parallellogram og en trekant.
Jeg har udregnet parameterfremstillingen for den plan, hvori ABCD indgår, hvis det kan være brugbart til noget?
Gode råd modtages gerne :)
Skriv et svar til: Rumgeometri, areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
