Matematik

Trekanter

24. oktober 2010 af Sweppers (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan viser man at en trekant ABC med sidelængderne a = 5, b = 12 og c = 13 er retvinklet?

Det kan jeg da ikke lige se ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2010 af KimT.T. (Slettet)

Hvis det gælder at a^2 + b^2 = c^2, må trekanten være retvinklet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2010 af KimT.T. (Slettet)

Det er desuden på ingen måde A-niveau...


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.